Професионална изработка на уеб сайтове на достъпна цена

Въпрос на избор

Избирайки ASKOM-DESIGN, вие получавате оригинален уеб САЙТ, (SEO) оптимизация за по-добри позиции в търсачки като Google, Yandex и Bing, гаранция за качество и надежден партньор, към когото да се обърнете във всеки един момент.

Повече

Лошият сайт не носи ползи.

За да рекламирате вашите продукти в интернет е необходимо да имате собствен уеб сайт с отлична структура. Това означава добри текстове, изображения с оптимален размер, описателни тагове в хедъра, които помагат на гугъл да ви индексира, XML карта на сайта, подбор на ключови думи, Robots.txt и др.

Повече

Ние помагаме на вашия бизнес

Нужно ли е?

Ние ще изработим професионално вашата интернет страница на конкурентни цени, за да популяризирате бизнеса си успешено онлайн. Ще разработим уникален сайт за вашата фирма и нека вашата конкуренцията се "изяде" от яд :)

Повече

Как ще изработим вашия сайт?

На първо място - важна е целта. Целта си е ваша, ние само ще ви дадем идеята как да я реализирате. Ще ви помогнем да я постигнете, като ви предложим най-добрия сайт. Фирмен, онлайн магазин, сайт на хотел, агенция за недвижими имоти или друг бизнес. ASKOM DESIGN ще ви предложи най-доброто качество на вашия сайт на най-добра цена.

Повече